O nás

na webu RS Aukce - dražby nemovitostí

Na trh s nemovitostmi jsme vstoupili v Brně již v roce 1991. Od té doby jsme se vypracovali na jednu z největších realitních společností u nás. Máme síť poboček po celé České republice a jsme partnerem významných developerů. Nabízíme kompletní realitní servis. Víme ale, že každý segment trhu je odlišný. Proto jsme se rozdělili na dvě divize, Business a Residence, které fungují na principu specializovaných oddělení. Díky tomu jsme schopní našim klientům vždy nabídnout to nejlepší řešení, a to s ohledem na jejich individuální potřeby. I proto se k nám řada z nich s důvěrou vrací.

Jsme REAL SPEKTRUM, skuteční odborníci na reality.

 

Co umíme?

Realizujeme prodeje, pronájmy, výběrová řízení i aukce všech typů nemovitostí pro komerční a investiční účely. Pro jednotlivé části trhu vznikla v rámci naší společnosti samostatná oddělení. Díky tomu jsou naši makléři specialisté s cennými znalostmi a zkušenostmi. Mají perfektní přehled o nabídce a poptávce, znají investory i klienty, sledují vývoj trendů a proměny legislativy. Klientovi nabízíme vše pod jednou střechou, proto jsou součástí našeho týmu i právníci, marketingový specialista, grafik, technický pracovník a administrativní podpora. Klient je u nás vždy na prvním místě.

 

Naše služby využilo již

40 000

spokojených klientů

 

Bohaté zkušenosti v oblasti aukcí a výběrových řízení

Organizace veřejných obchodních soutěží, které realizujeme již od roku 1991. Naši kolegové jsou vyškolení odborníci s dlouholetou praxí. Klientům poskytujeme maximální servis a staráme se o to, aby pro ně byl celý proces co nejpohodlnější. Současně je naším cílem, aby výsledkem pokaždé byla spokojenost na obou stranách – jak na straně navrhovatele, tak na straně nového vlastníka.

Aukce a výběrová řízení jsme realizovali pro: